Serviciul de video management ( analiza video prin dispecerat ) are la baza un software inteligent care permite analiza imaginilor capatate de camerele de supraveghere .Acest sistem a fost conceput pentru a detecta o gamă largă de situații care implică oameni, vehicule și alte obiecte.Produsul recomandat de specialisti SOIMII GRAND SECURITY se adaptează automat la condițiile pe care le întâlnește, ceea ce înseamnă că este ideal atât pentru personalul experimentat, cât și pentru cel neinstruit,.In acest sens sistemul de analiza video poate fi folosit chiar și pentru obiectivele rezidentiale .

Software-ul propus de catre reprezentanti SOIMII GRAND SECURITY va ofera posibilitatea de a particulariza cerintele de configurare specifice pentru a vă asigura că obțineți exact ceea ce aveți nevoie. Se pot seta mai multe zone de detectare și linii de suprapunere, asigurându-ne in acest fel ca toate zonele sunt supravegheate și ca toate informațiile se găsesc pe un singur ecran.


Software-ul de video management ( analiză video prin sistemul de supraveghere video, propus de catre reprezentantii SOIMII GRAND SECURITY oferă urmatoarele servicii :

INTEGRARE SISTEM DE CONTROL ACCES

INTEGRARE SISTEM ALARMA ANTI-EFRACTIE

INTEGRARE SISTEM DE ILUMINAT PERIMETRAL SI URGENTA

DETECTAREA PATRUNDERI IN PERIMETRU

MONITORIZAREA AUTOVEHICULELOR

INTEGRARE POS

DETECTARE AVANSATA A MISCARII

RECUNOASTERE FACIALA

NUMARARE PERSOANE

INTEGRARE SISTEME AUDIO

INTREBARI FRECVENTE


DE CE SA ALEG UN SERVICIU DE ANALIZA VIDEO ?


Sistemele de analiza video ofera mijloacele necesare pentru identificarea comportamentelor neprevazute dintr-un perimetru supravegheat, clasificarea fiind exacta si eliminand alarmele false. Aceste functii automatizeaza, usureaza si eficientizeaza activitatea personalului de securitate din dispecerate, care, avand de urmarit mai multe monitoare cu imagini preluate de camere, pot pierde din vedere anumite miscari in perimetru. Deasemenea serviciul de paza umana poate fi eficentizat reducand posturile fixe de paza umana prin implementarea patrulelor mobiel – auto .

CE INSEAMNA SERVICIUL DE DETECTIE PERIMETRALA ?

Software-ul propus de catre reprezentantii nostri acționează ca un senzor de prezență, avertizând personalul de securitate imediat atunci când un obiect în mișcare este detectat în zona acoperită de camera de supraveghere

SE POT URMARI ANUMITE TRASEE ( IN SAU OUT ) FACUTE DE ANUMITE AUTOVEHICULE IN OBIECTIV ?

Direcția de mișcare poate fi definită astfel încât sistemul să genereze numai declanșatoare atunci când indivizii se deplasează într-o anumită direcție într-o zonă sau numai atunci când se deplasează în zonă, dar nu atunci când părăsesc zona. Odată ce sistemul a fost calibrat, acesta poate fi setat pentru a evita alarmele false datorate faunei sălbatice. Pentru aplicații de înaltă securitate, sistemul poate alerta operatorii atunci când cineva se rătăcește în apropierea perimetrului sau se apropie de porțile de intrare după ore.

POT GESTIONA SI LCURILE DE PARCARE CU ACEST SISTEM ?

Orice zonă destinata parcari autovehiculelor poate fi marcată cu ușurință în imaginile camerei, determinând astfel sistemul ca operatorul să fie avertizat ori de câte ori un vehicul a oprit în această zonă mai mult de o perioadă determinată. Sistemul propus de catre reprezentanti SOIMII GRAND SECURITY poate utiliza informațiile de indexare generate de catre sistemul de analiza video pentru a afișa imediat videoclipul opririi mașinii, permițând identificarea șoferului și luarea de măsuri corespunzătoare în cel mai scurt timp. Această tehnologie poate sprijini punerea în aplicare a reglementărilor privind parcarea.

POT GESTIONA AUTOVEHICULELE CU AJUTORUL ACESTUI SISTEM ? ( CONTROL ACCES AUTO )

Sistemul de video management are un modul care recunoaste automat, cu o precizie de 99%, numerele de inmatriculare ale autoturismelor. Poate fi folosit pentru aflarea vitezei medii de deplasare pe o portiune de drum sau viteza intr-un punct de trecere cu ajutorul radarului. Organizeaza control accesul, previne pierderile, aduna date si informatii automat si pastreaza evidenta electronica in zone de parcare auto. Util in toate zonele unde este nevoie de control acces automatizat (parcuri industriale, cladiri de birouri sau rezidentiale, centre comerciale, puncte de control vamal sau plata autostrada) precum si pentru depistarea depasirii limitei de viteza pe o anumita portiune de drum.

Designed by: WEBH.RO