Securitatea completa a locuintei sau afacerii dumneavoastra nu poate fi asigurata fara o monitorizarea video eficienta, care sa permita atat monitorizarea in timp real a evenimentelor cat si a persoanelor .Totodata aceste sisteme inregistreaza evenimentele , in scopul verificarilor ulterioare si furnizarii de probe si informatii autoritatilor competente .

Instalarea unui sistem de alarma este cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri, a locuintei si familiei sau a intregii compani . Sistemele de detectie a efractiei pe care tehniceni SOIMII GRAND SECURITY, vi le propun adauga un plus semnificativ de liniste si siguranta , avand un puternic efect de descurajare asupra infractorilor.

SOIMII GRAND SECURITY ofera solutii complete de sisteme de securitate dupa cum urmeaza:

SISTEME ANTI-EFRACTIE

SISTEME PERIMETRALE

SISTEME CCTV – ANALOG 

SISTEME CCTV – IP 

SISTEME INTERFONIE AUDIO -VIDEO

SISTEME CONTROL ACCES

SISTEME SONORIZARE

SISTEME ILUMINAT PERIMETRAL

SISTEME CONTROL PATRULA 

SISTEME GPRS

AUTOMATIZARI PORTI 

SISTEME DE SEUPRAVEGHERE DISIMULATE IN DIVERSE OBIECTE

DESCRIERE SISTEMELOR TEHNICE DE SECURITATE

SISTEME CCTV ANALOGIC SI IPSistemele de supraveghere video sunt o componentă importantă în cadrul sistemelor integrate de securitate, acestea oferind posibilitatea monitorizari în timp real a persoanelor sau a evenimentelor la nivelul perimetrului, a căilor şi zonelor de acces . Gama de echipamente disponibile pe piata actuala ne perimite sa recomandă pentru proiectarea, configurarea și instalarea de sisteme de supraveghere video, produse special concepute pentru spații cu suprafață redusă până la proiecte complexe, de mari dimensiuni cum ar fi sisteme pentru sedii de birouri, rețele de magazine ,platforme industriale și obiective strategice. SOIMII GRAND SECURITY ofera solutii complete pentru clientii sai cu ajutorul produselor HIKVISON , AXIS , SONY , DAHUA , ENIVISION

SISTEME CCTV ANALOGIC SI IP

Sistemele de supraveghere video sunt o componentă importantă în cadrul sistemelor integrate de securitate, acestea oferind posibilitatea monitorizari în timp real a persoanelor sau a evenimentelor la nivelul perimetrului, a căilor şi zonelor de acces . Gama de echipamente disponibile pe piata actuala ne perimite sa recomandă pentru proiectarea, configurarea și instalarea de sisteme de supraveghere video, produse special concepute pentru spații cu suprafață redusă până la proiecte complexe, de mari dimensiuni cum ar fi sisteme pentru sedii de birouri, rețele de magazine ,platforme industriale și obiective strategice. SOIMII GRAND SECURITY ofera solutii complete pentru clientii sai cu ajutorul produselor HIKVISON , AXIS , SONY , DAHUA , ENIVISION

SISTEME ANTI – EFRACTIE

Sistemele anti-efractie propuse de catre reprezentanti SOIMII GRAND SECURITY vă ajută să vă asigurați că proprietățile și bunurile dumneavoastră sunt protejate 24h pe zi de intrușii nedoriți. Acestea sunt o măsură importantă de descurajare a tentativelor de intruziune în zonele de securitate și, atunci când este necesar, semnalizează sigur și rapid echipele de intervenție cu privire la acestea, indicând zona în care au loc.

SISTEME DE CONTROL ACCES

Sistemele de control acces sunt concepute pentru securizarea accesului în companii, instituţii, zone industriale, obiective strategice. Aceste sisteme permit o triere eficenta a persoanelor care au dreptul de a intra în anumite zone sau nu .Totodata sistemele de control acces garantează în mod evident reducerea pierderilor datorate furturilor şi elimină accesările neautorizate in anumite spatii . Deasemenea aceste sisteme permit obţinerea unor rapoarte şi grafice de prezenţă zilnice sau periodice.

SISTEME DE SECURITATE PERIMETRALE

In vederea protejari obiectivelor ce acoperă o suprafață mare și a celor care necesită o protecţie suplimentară împotriva tentativelor de efracţie, exista variante de sisteme de securitate perimetrală , ce au la bază garduri inteligente, senzori și radare, sisteme de supraveghere și analiză video, bariere IR și microunde. Sistemele propuse de catre specialisti SOIMII GRAND SECURITY ­funcționează fără întreruperi, inclusiv în condiții meteorologice extreme.

SISTEME INTERFONIE AUDIO -VIDEO

Elementul principal pentru securitatea clădirilor sunt sistemele de interfonie audio sau video. Aceste sisteme au ca funcții principale trierea persoanelor care au drept de acces în spațiile respective și managementul evacuărilor în caz de urgență. Rezultatele obținute in urma implementariu unui astfel de sistem sunt reducerea încercărilor de pătrundere neautorizate, diminuarea numărului de tentative de furt.

Designed by: WEBH.RO