S. C. SOIMII GRAND SECURITY S. R. L. isi pregateste agentii in cadrul cursurilor de pregatire profesionala desfasurate dupa o Programa analitica complexa, in conformitate cu Legea 333/ 20003 si HG 1010, avizata de IGPR – Directia Politiei de Ordine Publica, având o tematica aprobata AMOF si prin care se urmareste realizarea in mod prioritar urmatoarelor obiective:

    • Instruire, insusirea si aprofundarea cunostiintelor din domeniul pazei persoanelor, obiectivelor, bunurilor si valorilor, supravegherea prin dispecerate si interventia efectuata in mod operativ, in vederea calificarii,
    • Cunoasterea tematica a prevederilor Legii 295 privind Regimul armelor si munitiilor, precum si uzul acestora,
    • Formarea si fixarea deprinderilor necesare utilizarii mijloacelor tehnice din dotare, inclusiv a dispeceratelor,
    • Insusirea procedeelor si procedurilor de autoaparare, precum si cresterea rezistentei fizice si psihice la efort prelungit si in conditii extreme,
    • Insusirea actelor normative din domeniu si alte cunostinte juridice specifice

Evaluarea se face periodic, atât pe durata cursurilor cat si la terminarea acestora, in urma unui examen de atestare care va verifica nivelul cunostiintelor acumulate, precum si gradul de insusire si aplicare a acestora in practica. In urma frecventarii si absolvirii acestor cursuri se obtin Certificate de Calificare Profesionala acreditate de Ministerul Muncii, având recunoastere nationala, iar Inspectoratul General al POLITIEI elibereaza atestatul in baza caruia absolventii pot exercita meseria de Agent de Paza.

In viitorul apropiat, compania intentioneaza sa organizeze cursuri de agenti de interventie, securitate aeroportuara, precum si pentru obtinerea calificarii de servant pompier si pompier civil.

Designed by: WEBH.RO